Duurzaamheid.nl

Abdij van Berne Heeswijk-Dinther | ca. 150 m2

Project_Duurzaamheidnl1
Project_Duurzaamheidnl2
Project_Duurzaamheidnl3
Project_Duurzaamheidnl4
Project_Duurzaamheidnl5
previous arrow
next arrow
Project_Duurzaamheidnl1
Project_Duurzaamheidnl2
Project_Duurzaamheidnl3
Project_Duurzaamheidnl4
Project_Duurzaamheidnl5
previous arrow
next arrow

In de Abdij van Berne in Heeswijk-Dinther heeft Anne-Marie Rakhorst het kantoor van Duurzaamheid.nl gevestigd. Het volledige concept is ontstaan vanuit de duurzame gedachten. Er is gebruik gemaakt van natuurlijke en gerecyclede materialen en hergebruikt meubilair. Tevens versterkt het herbestemmen van de Abdij dit duurzame concept.

Ontwerp in naam van OCS+ Steelcase.

Op en top circulair: “Met gebruik van natuurlijke materialen, re-used en gerecycled meubilair is een geweldige circulaire turn gegeven aan het concept. Uitgangspunt is dat het meubilair na afloop wederom in de lokale stroom wordt opgenomen.”
Duurzaamheid.nl